Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 10 g di zenzero, radice fresca a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- 280 g di lenticchie secche, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Fave in umido
1 Std.
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di fave
50min