Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 60 g di olio di semi di mais
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- 280 g di lenticchie secche, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie
50min
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli in umido
1h 30min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di bietole
35min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Zuppa di piselli spezzati
1h
Piselli in umido
1h 10min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Fave in umido
1h