Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di carne di manzo fesa di spalla, a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di salsiccia di maiale spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino rosso
- 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro (volitelně)
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Sugo al basilico
1ωρ. 10 λεπτ.
Sugo all'amatriciana
50 λεπτ.
Sugo classico
55 λεπτ.
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1ωρ. 10 λεπτ.
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1ωρ.
Polpette classiche
1ωρ.
Salsiccia in umido con lenticchie
55 λεπτ.