Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
-
1
porro in due pezzi
nebo 1 scalogno a metà -
30
g di olio extravergine di oliva
nebo 30 g di burro - 700 g di polpa di zucca a pezzi piccoli
- 100 g di patate a fette
- 500 g di acqua
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di finocchi
35min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Vellutata di porri e radicchio
55min