Zařízení & příslušenství
明太子炒花枝
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
明太子20 克
-
蝦卵20 克
-
美乃滋30 克
-
醬油2 茶匙
-
蒜頭2 粒
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
洋蔥 切條150 克
-
花枝 切片350 克
-
清酒2 茶匙
-
檸檬汁 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.4 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan