西芹炒魚皮

西芹炒魚皮

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 30 克
  • 切段,可多備一些切成蔥花
    10 克
  • 西洋芹 切片
    150 克
  • 魚皮 洗淨切段 , 川燙
    300 克
  • 醬油膏
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 香油
    3 - 5 滴

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 0.5 g
Kalorie 400 kJ / 95 kcal
Tuk 7.593 g
Vláknina 0.709 g
Sacharidy 2.963 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...