
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 4 - 5 Brötchen vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 174 kcal / 726 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1hod.
Grammelknödel
1hod. 30min
Gebackene Leberknödel
2hod.
Apfelstrudel
1hod. 20min
Grießnockerl
30min
Semmelknödel
50min
Leberreis
35min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3hod.
Knuspriger Schweinebauch
3hod.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1hod. 10min
Leberknödel
55min
Faschingskrapfen
2hod. 45min