Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Leberknödel
55min
Gebackene Leberknödel
2j
Apfelstrudel
1h 20min
Semmelknödel
50min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3 Std.
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Leberreis
35min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2j
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Grießnockerl
30min