Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 分钟
Gebackene Leberknödel
2h
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1 godz. 10 min
Apfelstrudel
1 godz. 20 min
Semmelknödel
50 分钟
Knuspriger Schweinebauch
3 godz.
Faschingskrapfen
2 godz. 45 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Frittatenrouladen
40 分钟
Grießnockerl
30 分钟
Leberknödel
55 分钟
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min