Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2j
Leberreis
35 Min
Semmelknödel
50 menit
Grammelknödel
1j 30 menit
Leberknödel
55 Min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3sa
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10 min
Grießnockerl
30 min
Faschingskrapfen
2h 45 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2j
Erdäpfelknödel
1h 10 min
Serviettenknödel
1h 10 min