Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Semmelbrösel
- 1 Ei
- 2 ¼ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 330 kJ / 79 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 979 mg
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2h
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Leberreis
35min
Semmelknödel
50min
Grammelknödel
1h 30min
Leberknödelsuppe
45 min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Grießnockerl
30 min
Faschingskrapfen
2h 45min
Erdäpfelknödel
1h 10min
Serviettenknödel
1h 10min