Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Semmelbrösel
- 1 Ei
- 2 ¼ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 330 kJ / 79 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 979 mg
Alternativní recepty
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Semmelknödel
50 Min
Grießnockerl
30 Min
Leberreis
35 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Gebackene Leberknödel
2h
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Leberknödelsuppe
45 Min
Serviettenknödel
1h 10min