
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Würzmischung
- 2 TL grobes Meersalz
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Krautsalat
- 1 Weißkrautkopf (ca. 1000 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- 80 g Wasser
- 80 g Apfelessig
- 1 Prise Zucker
Semmelfülle
- 3 - 4 Stängel Petersilie Blättchen abgezupft
- 80 g Zwiebeln geviertelt
- 1 Apfel (ca. 160 g), geschält und geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 200 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronenschale
- 1 TL Zitronensaft
Schweinsbraten und Fertigstellung
- 2000 g Schweinefleisch, ausgelöst (z. B. Schopfbraten), mit Tasche (siehe Tipp)
-
½
l dunkles Bier
nebo ½ l Malzbier - ½ l Apfelsaft und etwas mehr zum Aufgießen
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch
- Apfelsaft
- 100 g Speckwürfel
- 5 EL Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 749 kcal / 3135 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2hod.
Heringssalat
1hod. 5min
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1hod. 50min
Steirischer Rindfleischsalat
1hod.
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2hod.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Knuspriger Schweinebauch
3hod.
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Leberknödelsuppe
45min
Leberknödel
55min
Rehragout
1hod. 15min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min