Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (volitelně)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 12 Oliven, grün, entsteint, halbiert (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Grünkohlrisotto
40 min
Fenchel-Risotto
35 min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Erbsen-Risotto
50 min
Möhren-Pasta
25 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 min
Fenchel-Risotto
40 min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10 min
Sauce mit rotem Radicchio
25 min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min