Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
Polenta
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Maisgrieß (Polenta)
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
Gemüseauflage und Fertigstellung
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Öl
- 1 gelbe Paprika (ca. 200 g), in Streifen (5 mm)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 250 g Auberginen, gewürfelt (1,5 cm)
- 4 Tomaten (300 g), fest, geviertelt
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Kräuter der Provence
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Gemüse-Hirsotto
45 min
Kartoffel-Zucchini-Tortilla
1h 10 min
Polenta
30 min
Polenta-Pie
1u. 50min
Hirseauflauf
1h 10 min
Polenta-Taler
1h 10 min
Linsen-Auflauf
1h 20 min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15 min
Polenta-Pizza
1h 10 min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Roggentarte mit roten Linsen
2h
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 min