Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g rote Linsen
- 3 Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, hell
- ½ TL Honig
- 20 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Römersalat, in Streifen
- 2 Staudensellerie-Stangen, in dünnen Scheiben
- 250 g Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1496 kJ / 358 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1u.
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Linsensalat
45min
Reissalat mit Spargel
1u.
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1u.
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35min
Forelle mit Linsensalat
1 Std. 15 Min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min