Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl, in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 menit
Kürbisrisotto
55 Min
Fenchel-Risotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50 menit
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 menit
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Sauerkraut-Risotto
40 min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 min