
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 557 kcal / 2330 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbisrisotto
55min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
40min
Grünkohl-Risotto
50min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Risotto mit Birnen
55min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Fenchel-Risotto
35min
Erbsen-Risotto
50min