Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Risottoreis
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangoldrisotto
50 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Fenchelpesto
10 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min