Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 200 g Blattspinat, frisch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Frischkäse
- 6 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Feta, gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 804 kJ / 192 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 godz.
Bärlauch-Quiche
1 godz. 30 min
Zwiebelsoufflé
1 godz.
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1 godz. 10 min
Gemüse-Frittata
40min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 godz. 10 min
Möhren-Kräuter-Omelette
50min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Spinat-Tomaten-Omelette
40min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 godz. 30 min