
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 200 g Blattspinat, frisch
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Frischkäse
- 6 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Feta gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 192 kcal / 804 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Wirsingtarte
1hod. 30min
Grünkohlmuffins
35min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1hod. 20min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1hod. 25min
Grünkohl-Omelette
35min
Spinattorte
1hod.
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1hod. 30min