Zařízení & příslušenství
Spinat-Frittata
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 Portionen
Suroviny
-
Wasser500 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Frischkäse50 g
-
Eier6
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta gewürfelt100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
11 g
Kalorie
804 kJ /
192 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Polenta-Pie
1hod. 50min.
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1hod. 10min.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1hod. 20min.
Zucchinitarte
45min.
Gemüse-Frittata
40min.
Porreewähe
1hod. 15min.
Bohnenpüree
10min.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1hod.
Zucchini-Kräuter-Omelette
50min.
Zucchini-Omelette
50min.
Spinattorte
1hod.
Grünkohltarte
2hod.