Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (volitelně)
- 500 g di crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 115 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 17.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Zuppa di lenticchie
50 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Minestra di riso e ceci
30 min
Minestra a crudo
30 min
Bacon burger
35 Min
Crema fredda di zucchine
20 Min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 Min
Sugo di spinaci veloce
30 min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 Min