Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (volitelně)
- 500 g di crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 115 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 17.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Zuppa di lenticchie rosse
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 godz. 10 min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Crema di fagioli borlotti
35 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 godz. 30 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min