
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (volitelně)
- 500 g di crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 713 kcal / 2983 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 115 g
- Vláknina
- 17.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di carote arrosto
1hod.
Minestra di zucca e riso integrale
1hod. 20min
Purea di fagioli con spinaci
30min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1hod.
Chili vegetariano
1hod. 5min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Zuppa di patate e spinaci
1hod.
Zuppa montanara
1hod.
Zuppa di lenticchie
50min
Minestrone di lenticchie e patate
45min
Minestra lenticchie e spinaci
50min