Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (volitelně)
- 500 g di crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 115 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 17.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Passato di lenticchie rosse e tonno
40min
Purè di verdure
40min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Crema fredda di zucchine
20min
Crema di zucchine
30min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1h 30min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Purea di fagioli con spinaci
30min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di ceci e gamberi
40min