Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Protein
- 129.6 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 79.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min.
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min.
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min