Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Protein
- 129.6 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 79.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Merluzzo tataki al pesto
30min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino al lime e pistacchi
30min