Kompatibilní verze
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min.
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3 godz. 30 min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Pesce spada agrumato
35 Min