Kompatibilní verze
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 min
Filetto di salmone con purea di mele
55 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min