Kompatibilní verze
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Salmone al cartoccio
35 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Marmitako
50 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min