
Kompatibilní verze
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 442 kcal / 1849 kJ
- Protein
- 34.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1hod.
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1hod.
Insalata di scampi esotica in vasetto
30min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Salmone al coriandolo
40min
Salmone al cartoccio
35min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min