Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
TM6 TM5 TM31

Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa

1.8 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 350 g di acqua
  • 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
  • 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
  • 5 grani di pepe nero
  • 1 cipolla in quarti (70 g)
  • 200 g di quinoa bianca
  • 500 g di filetti di salmone fresco pulito e in tranci
  • 500 g di asparagi puliti

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
442 kcal / 1849 kJ
Protein
34.7 g
Tuk
18.2 g
Sacharidy
37.2 g
Vláknina
6.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty