Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio

Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio

3.7 17 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Gnocchi
  • 1000 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (2-3 mm)
  • 300 g farina tipo 0
  • 10 g di burro
  • 1 bustina di zafferano
Condimento
  • 300 g di radicchio le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di latte
    30 g di ricotta, ben scolata (o panna)
Terminare la preparazione
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 18.5 g
Kalorie 2301 kJ / 550 kcal
Tuk 14.7 g
Vláknina 7.7 g
Sacharidy 91.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...