Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (2-3 mm)
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di burro
- 1 bustina di zafferano
Condimento
- 300 g di radicchio, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
20
g di latte
nebo 30 g di ricotta ben scolata (o panna)
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 91.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1h 10min