Risotto bresaola e pere (senza glutine)

Risotto bresaola e pere (senza glutine)

3.4 25 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso carnaroli cottura 15 min.
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua calda
    800 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    40 g
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di pere pelate, a dadini (1 cm)
    200 g
  • di bresaola a listarelle
    100 g
  • di burro
    20 g
  • di pepe macinato fresco a piacere
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 439 kcal / 1837 kJ
Protein 13.7 g
Tuk 12.7 g
Sacharidy 69.6 g
Vláknina 2.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...