Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso carnaroli, cottura 15 min.
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua calda
-
40
g di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di pere pelate, a dadini (1 cm)
- 100 g di bresaola a listarelle
- 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto melone e speck
40 Min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto fragole e pesto di rose
40 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto rosmarino e speck
25 Min