Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Protein
- 108.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 128.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Pesce spada agrumato
35min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Seppie con i piselli
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min