Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Protein
- 108.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 128.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1u. 20min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Orata al sale
40min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Pesce spada all'arancia
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1u.
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min