Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Protein
- 108.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 128.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al sale aromatico
55 min
Orata al sale
40 Min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min