Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di broccoli, lessati (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Cavolfiori gratinati
50 min
Peperoni ripieni
1h 5min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Crostata salata di spinaci
1h
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min