Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Seppie in zimino
40 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min