Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35min
Seppie in zimino
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1u.
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà gratinato
1u.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1u.