Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà alla cappuccina
55min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Baccalà alla livornese
35min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla portoghese
1sa 10 dk
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1sa 10 dk
Seppie in zimino
40min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min