Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2107 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Grünkohlrisotto
40 Min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Rosenkohl-One-Pot-Pasta
1h
Rotkohl-Risotto
50min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Erbsen-Risotto
50min
Möhren-Tomaten-Risotto mit Tatar
40 Min
Grünkohl-Risotto
50min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1h
Risotto mit Sauerkraut
30 min