Zařízení & příslušenství
Fennel, date and nut bread
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
10 slices
Suroviny
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
197.1 mg
Protein
19.2 g
Kalorie
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Tuk
45 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
17.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Nutty pancakes with stone fruit compote
1hod.
Chia coconut bread
2hod. 40min.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min.
Sesame and chia seed loaf
2hod. 20min.
Fig and apricot tea bread
1hod. 30min.
Pumpkin and turmeric loaf
1hod. 50min.
Four-seed honey butter
30min.
Gluten free fruit and nut loaf
55min.
Paleo sandwich bread
1hod. 30min.
Apricot macadamia biscuits
40min.
Seed and nut bread
1hod. 30min.
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min.