
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
nebo 300 g jarred artichoke hearts drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
nebo 400 g ripe tomatoes cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 715 kcal / 2997 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 12.2 g
Alternativní recepty
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25hod. 20min
Pasta alla puttanesca
35min
Béarnaise sauce
10min
Mushroom risotto
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1hod. 5min
Revithia (chickpea soup)
24hod. 40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Eggplant involtini with risotto
1hod. 55min
Risotto verde
45min
White fish and lemon risotto
30min
Asparagus risotto
40min