Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
nebo 300 g jarred artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot, cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
nebo 400 g ripe tomatoes, cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 12.2 g
Alternativní recepty
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Risotto verde
45 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13u. 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Mushroom risotto
30 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min