
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter softened, for greasing
- 40 g plain flour plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs separated
- 500 g water
- 300 g leeks white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 260 kcal / 1089 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min
Cauliflower gratin
1hod.
Cod with citrus butter
40min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Smoked trout pâté
3hod. 15min
Yoghurt soup cups
1hod. 10min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3hod. 10min
Grand Marnier® soufflé
1hod.
Artichoke and bean ragout
1hod. 30min
Savoiardi with mango and passionfruit
2hod. 10min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.