Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Parsnip and bean mash
25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Gin-cured ocean trout salad
30hod. 20min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sunny gazpacho
25min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Smashed pea and bean dip
30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Gougères
55min