Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks

Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks

3.8 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

Goat's cheese flans and leeks
  • unsalted butter softened, for greasing
  • plain flour plus extra for dusting
    40 g
  • full cream milk
    130 g
  • fresh goat's cheese
    140 g
  • salt
    ½ tsp
  • eggs separated
    2
  • water
    500 g
  • leeks white part only, cut into pieces (5 mm)
    300 g
  • red capsicums cut into small pieces (1 cm)
    50 g
Yoghurt sauce
  • fresh goat's cheese
    60 g
  • natural yoghurt
    125 g
  • fresh chives chopped
    6
  • salt
    2 - 3 pinches
  • ground pepper adjust to taste
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13 g
Kalorie 1089 kJ / 260 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...