
Zařízení & příslušenství
Mushroom ragu with polenta toast
Příprava 15min
Celkový 1hod. 40min
6 portions
Suroviny
Polenta toast
-
oil for greasing
-
water750 g
-
fine polenta (see Tips)150 g
-
dried thyme¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Mushroom ragu
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
fresh mixed mushrooms cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pouring (whipping) cream5 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into small pieces, for garnishing3 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
276 kcal /
1159 kJ
Protein
9.1 g
Tuk
16.8 g
Sacharidy
18.9 g
Vláknina
3.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good food, gluten free
94 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland