Fermented beetroot and apple salsa

Fermented beetroot and apple salsa

4.0 6 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 72hod.
1 Total recipe

Suroviny

  • fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
    100 g
  • garlic cloves
    6 - 8
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters
    130 g
  • raw beetroot peeled and cut into halves
    130 g
  • tomatoes cut into cubes (1 cm)
    350 g
  • coriander seeds
    1 tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • lime juice
    110 g
  • salt
    1 ½ tbsp
  • filtered water
    70 g
  • filtered water as needed

Nutriční hodnoty na 1 Total recipe

Kalorie 334 kcal / 1405 kJ
Protein 11.9 g
Tuk 2.8 g
Sacharidy 44.5 g
Vláknina 35 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sodík 13455 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...