Fermented beetroot and apple salsa
TM6 TM5 TM31

Fermented beetroot and apple salsa

4.0 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
  • 6 - 8 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 130 g Granny Smith apples, peeled, cored and cut into quarters
  • 130 g raw beetroot, peeled and cut into halves
  • 350 g tomatoes, cut into cubes (1 cm)
  • 1 tsp coriander seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 tsp dried oregano
  • 110 g lime juice
  • 1 ½ tbsp salt
  • 70 g filtered water
  • filtered water, as needed

Nutriční hodnoty
na 1 Complete recipe
Kalorie
1405 kJ / 334 kcal
Protein
11.9 g
Sacharidy
44.5 g
Tuk
2.8 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
35 g
Sodík
13455 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty