Spinat-Risotto mit Safrancreme

Spinat-Risotto mit Safrancreme

3.6 68 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

Safrancreme
  • Crème fraîche
    200 g
  • Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
    2 Dosen
  • Salz
    ¼ TL
Spinatrisotto
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Risottoreis
    400 g
  • Blattspinat, frisch
    200 g
  • Wasser
    850 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 11 g
Kalorie 2350 kJ / 561 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 83 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...