
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Safrancreme
- 200 g Crème fraîche
- 2 Dosen Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
- ¼ TL Salz
Spinatrisotto
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Risottoreis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 850 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 561 kcal / 2350 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 83 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Spargel-Safran-Risotto
35min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Rucola-Risotto
35min
Risotto
30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto mit Basilikum
40min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Fenchel-Risotto
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Erbsen-Risotto
50min