Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Safrancreme
- 200 g Crème fraîche
- 2 Dosen Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
- ¼ TL Salz
Spinatrisotto
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Risottoreis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 850 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2350 kJ / 561 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Fenchel-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Erbsen-Risotto
50min
Risotto
30min
Fenchel-Risotto
40min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto mit Varianten
40min
Rucola-Risotto
35min