Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Crème brûlée à l’abondance
3h
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30 min
Bounty
10 min
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50min
Mousse surprise
14 godz.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2 godz.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15 min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min