Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de saumon fumé, coupé en tranches très fines
- 120 g d'eau
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à soupe d'aneth déshydraté
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 14.41 g
- Sacharidy
- 0.65 g
- Tuk
- 13.62 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30 min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Bavarois d'asperge
15min
Cheesecake au saumon
4h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Délice au Carambar
2h 30 min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min