Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de saumon fumé, coupé en tranches très fines
- 120 g d'eau
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à soupe d'aneth déshydraté
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 14.41 g
- Sacharidy
- 0.65 g
- Tuk
- 13.62 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1 Std.
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 Std. 45 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min