Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron vert non traité, jus et zeste
- 1 avocat bien mûr (200-230 g de chair)
- 50 g de crème de coco
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 250 - 300 g de chair de crabe frais, émiettée
- 200 g d'ananas frais, coupé en dés
- 1 pamplemousse rose, détaillé en suprêmes
- feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 776 kJ / 186 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Verrines estivales
12 godz.
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Verrine saumon-endive
10min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min