Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron vert non traité, jus et zeste
- 1 avocat bien mûr (200-230 g de chair)
- 50 g de crème de coco
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 250 - 300 g de chair de crabe frais, émiettée
- 200 g d'ananas frais, coupé en dés
- 1 pamplemousse rose, détaillé en suprêmes
- feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 776 kJ / 186 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Verrine exotique
5 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Verrines estivales
12h
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min