Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g zielonej soczewicy, suszonej
- 1200 g wody
- 120 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżka białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
-
3
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 3 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 200 g kiełbasy, pokrojonej w plastry (np. Frankfurterki lub Chorizo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoflanka
55 min
Marokańska zupa z ciecierzycy
40 Min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50min
Kapuśniak
50min
Zupa z czerwoną soczewicą
45 min
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50min
Barszcz ukraiński
1 Std. 35 Min
Gulasz ziemniaczany
1 Std. 10 Min
Zupa z zielonej soczewicy i papryki
40 Min
Zupa fasolowa z oliwą pietruszkowo-cytrynową
50min
Prowansalska zupa warzywna z domowym pesto
1h 15min
Zupa caldo verde
45 min