Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g zielonej soczewicy, suszonej
- 1200 g wody
- 120 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżka białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
-
3
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 3 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 200 g kiełbasy, pokrojonej w plastry (np. Frankfurterki lub Chorizo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 10.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa grochowa
1 Std.
Barszcz ukraiński
1 Std. 35 Min
Zupa z czerwoną soczewicą
45 min
Rozgrzewająca zupa z czerwonej soczewicy
35 min
Zupa krem z soczewicy z kurkumą
40 min
Zupa minestrone
45 min
Toskańska zupa fasolowa
50 Min
Zupa z soczewicy i papryki z dodatkiem harissy
45 min
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50 Min
Zupa grochowa z chorizo
45 min
Zupa z ciecierzycy (Revithia)
9 Std. 25 Min
Marokańska zupa z ciecierzycy
40 min