Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kürbissuppe
- 100 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 2 Schalotten
- 30 g Butter
- 400 g Hokkaido-Kürbis, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne
- 1 Sternanis
- 4 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale (möglichst Wildgarnelen)
- 10 g Ingwer, frisch, gerieben
- 60 g Erdnusscreme
- 25 g Tandoori-Paste, gelb
- 50 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Erdnussöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
Topping und Fertigstellung
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Erdnussöl
- 2 EL Erdnuss, geröstet, gesalzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2517 kJ / 601 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargelcremesuppe
45min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 Min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35 Min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 Min
Kürbis-Kokos-Suppe
35 Min
Maronencremesuppe
30min
Krebssuppe
45min
Fischsuppe
1h 40min
Bouillabaisse
1h
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min