
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rapsöl
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schalotten halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 TL Paprika edelsüß
- 150 g rote Spitzpaprika entkernt, in Ringen (3 cm)
- 120 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Stücken (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Piment d'Espelette
- 1 g Safranfäden (1 Dose)
- 1 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 225 kcal / 941 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 482 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gin-Tonic-Lachs
24 godz.
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 godz. 30 min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Kerbel-Cappucchino
35 min
Geflügelleber Crème brûleé
13 godz.
Mango-Sorbet
12 godz. 30 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Bouillabaisse
1 godz.
Vitello Tonnato
48 godz.