Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rapsöl
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schalotten, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 TL Paprika edelsüß
- 150 g rote Spitzpaprika, entkernt, in Ringen (3 cm)
- 120 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Piment d'Espelette
- 1 g Safranfäden (1 Dose)
- 1 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 482 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Forellenmousse
5min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Tapenade
5min
Ananas-Sorbet mit Crémant
2 Std. 40 Min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1hod. 30min
Bouillabaisse
1h
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Chowder
45min