Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL trockener Wermut
- 1 EL Butter
- 125 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, gewürfelt
- 4 Stängel Dill
- 150 g geräucherter Lachs, gewürfelt
- 75 g Frischkäse
- 1 TL frischer Meerrettich, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 EL Olivenöl
- 300 g Endiviensalat, gewaschen und trocken geschleudert
- 12 Brotchips
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 442 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48h
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Forellenmousse
5 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9óra
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 Min
Forellencreme
10 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min