
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL trockener Wermut
- 1 EL Butter
- 125 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut gewürfelt
- 4 Stängel Dill
- 150 g geräucherter Lachs gewürfelt
- 75 g Frischkäse
- 1 TL frischer Meerrettich gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL Honig flüssig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 EL Olivenöl
- 300 g Endiviensalat gewaschen und trocken geschleudert
- 12 Brotchips
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 442 kcal / 1858 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellencreme
10min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Putello Tonnato
4hod.
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Rote-Bete-Carpaccio
2hod. 45min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Forellenmousse
5min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Vitello Tonnato
48hod.