Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL trockener Wermut
- 1 EL Butter
- 125 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, gewürfelt
- 4 Stängel Dill
- 150 g geräucherter Lachs, gewürfelt
- 75 g Frischkäse
- 1 TL frischer Meerrettich, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 EL Olivenöl
- 300 g Endiviensalat, gewaschen und trocken geschleudert
- 12 Brotchips
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 442 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2u. 45min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 Std. 30 Min
Vitello Tonnato
48u.
Forellencreme
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Forellenmousse
5min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min