Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
nebo 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 450 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 26.5 g
Alternativní recepty
Strawberry Layer Cake (TM6)
2h
Rice Pudding
55 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Nougat Biscuits
2h 30min
Crêpes
1h 15min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Crêpes Suzette
35 Min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1h
Crêpes
1h 15min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min