Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
nebo 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 450 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 26.5 g
Alternativní recepty
Berry Foam
10 Min
Pink and White Macarons
1h 30min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Berry foam
10 Min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Raspberry Tartlets
1h 15min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Apple Rose Tart
1h 40min
Mini Choux with Strawberries
2h 10 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 Std.
Chia Coconut Bread
2 godz. 40 min