
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Icing
- 85 g water plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
nebo 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 450 kcal / 1891 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 26.5 g
- Sacharidy
- 42.5 g
Alternativní recepty
Pesto Star Bread
2hod. 50min
Naan Bread with Onion and Cumin
2hod.
Unbaked Marbled Cheesecake
4hod. 35min
Chicken Provencale
1hod.
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2hod. 10min
Orange curry dressing
10min
Apple tart
1hod.
Apple tart
1hod.
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2hod. 45min
Chicken and pear pie
Žádné hodnocení
Blueberry and Lemon Spumble
1hod. 35min
Onion Focaccia
3hod. 20min