Zařízení & příslušenství
Tangerine and Chocolate Log (French)
Příprava 30min.
Celkový 8hod. 55min.
6 portions
Suroviny
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.3 g
Kalorie
1891 kJ /
450 kcal
Tuk
26.5 g
Sacharidy
42.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min.
Chocolate Chestnut Cheesecake
1hod. 45min.
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2hod. 10min.
Christmas Cake
517hod. 45min.
Meringue Ghosts
12hod. 25min.
Lasagne Bolognese
2hod. 30min.
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min.
Cake in a Jar
35min.
Low Carb Lasagne
1hod. 30min.
Feta and Honey Cheesecakes
1hod.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min.
Beef in Stout
1hod. 40min.