Zařízení & příslušenství
Tangerine and Chocolate Log (French)
Příprava 30min.
Celkový 8hod. 55min.
6 portions
Suroviny
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.3 g
Kalorie
1891 kJ /
450 kcal
Tuk
26.5 g
Sacharidy
42.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11hod. 5min.
Chocolate Meringue Stack
7hod. 30min.
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min.
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1hod.
Frangipane Cake
1hod. 45min.
Couscous with Chicken and Lamb
1hod. 10min.
Green Goodness Soup
10min.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3hod. 15min.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1hod. 15min.
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1hod. 45min.
Apple and Blackcurrant Pie
2hod.
Coulibiac
2hod. 15min.