Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
nebo 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 450 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 26.5 g
Alternativní recepty
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 godz. 15 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Cappuccino Cake
2h
Red Grape and Olive Oil Cake
1h 40min
Gluten-free Christmas Cake
732h 30 min