![Morteruelo Morteruelo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CB55F42-63A2-4656-9388-011CFFDDA925/Derivates/A64EC977-70E5-4EBD-8BA3-301930A58EC5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de jamón serrano cortado en dados
- 300 g de carne de conejo en trozos (deshuesada y con el hígado)
- 200 g de carne de gallina deshuesada
- 200 g de magro de cerdo en trozos (secreto)
- 100 g de tocino fresco en dados
- 75 - 100 g de hígado de cerdo en trozos
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1100 - 1200 g de agua
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de aceite de aguacate
- 2 clavos
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasas para decorar
- 50 g de piñones para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aceites aromatizados de larga duración
10 Min
Alioli
10 Min
Arroz a banda
1hod.
Arroz con marisco y cerveza
1hod.
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Flor de cebolla frita
30min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Sopa de ajo
40min
Sopa de ajo con picadillo
40min
Gazpacho
10 Min
Salmorejo
10 Min