
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de jamón serrano cortado en dados
- 300 g de carne de conejo en trozos (deshuesada y con el hígado)
- 200 g de carne de gallina deshuesada
- 200 g de magro de cerdo en trozos (secreto)
- 100 g de tocino fresco en dados
- 75 - 100 g de hígado de cerdo en trozos
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1100 - 1200 g de agua
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de aceite de aguacate
- 2 clavos
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasas para decorar
- 50 g de piñones para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 145 kcal / 606 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan frito indio (panipuri)
1 h
Potaje con buñuelos de arroz
1 h
Buñuelos rellenos de chocolate
5 h
Pollo en pepitoria
45 min
Albóndigas en salsa española
55 min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 h
Soldaditos de Pavía
1 h 10 min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45 min
Berenjenas y calabacines marinados
1 h 30 min
Albóndigas con setas
35 min
Croquetas de cocido madrileño
9 h 15 min
Carrilleras de ternera estofadas
9 h