Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 1 guindilla fresca sin semillas
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 100 g de vino blanco seco
- 10 g de vinagre de vino blanco
- 1 pellizco de sal
- 200 - 250 g de rodajas de merluza
- 200 - 250 g de cola de rape sin piel con hueso
-
200 - 250
g de sepia limpia
nebo 200 - 250 g calamar fresco limpio -
200 - 250
g de gambones frescos
nebo 200 - 250 g de langostinos crudos sin pelar - 200 - 250 g de mejillones limpios
- 200 - 250 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal, aclaradas y escurridas)
- 8 rebanadas de pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1834 kJ / 439 kcal
- Protein
- 45.97 g
- Sacharidy
- 25.26 g
- Tuk
- 17.01 g
- Vláknina
- 2.84 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Pollo guisado con langostinos y almejas
40min
Sepia asada y guisantes con jamón
40min
Pulpo y rape amariscado
1h 15min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Pulpo amariscado
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Ternera con setas al brandy
45min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20min
Paella de marisco
50min