Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1796.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min