
Zařízení & příslušenství
Okonomiyaki
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
467.1 kcal /
1961.9 kJ
Protein
19.9 g
Tuk
22.8 g
Sacharidy
44.2 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sodík
1327 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of Japan
22 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland