Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Okonomiyaki sauce
- 20 g honey
- 30 g Japanese soy sauce
- 60 g tomato ketchup
- 40 g Worcestershire sauce
Okonomiyaki
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g water
- 1 tsp dashi powder
- 4 eggs
- 160 g plain flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp sugar
- 400 g white cabbage, finely sliced
- 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
- sesame oil, to fry
- 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
- Kewpie mayonnaise, to serve
- bonito flakes, to serve
- fresh chives, chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1327 mg
Alternativní recepty
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Korean Bo ssam
29sa 20 dk
Crispy Korean tofu
1h 20min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h