Zařízení & příslušenství
Okonomiyaki
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1327 mg
Protein
19.9 g
Kalorie
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Tuk
22.8 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
44.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of Japan
22 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Creamy miso mushroom udon
45min.
Bibimbap (beef rice bowl)
1hod. 25min.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min.
Hoisin pork bowl
45min.
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1hod. 20min.
Kewpie mayonnaise
10min.
Pork belly ramen
4hod. 10min.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min.
San choy bau (Matt Sinclair)
30min.
Ricotta gnocchi
2hod.