Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 23.135 g
- Sacharidy
- 37.482 g
- Tuk
- 16.619 g
- Vláknina
- 9.456 g
Alternativní recepty
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Basil pesto
10 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Sardines with tomato couscous
55 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Potted baby vegetables
6h 15 min
Green goodness soup
10 Min
Japanese-style dressing
5 Min
Crispy bread with tapenade
45min