Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 23.135 g
- Sacharidy
- 37.482 g
- Tuk
- 16.619 g
- Vláknina
- 9.456 g
Alternativní recepty
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Mushroom cappuccino
25 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Roasted eggplant
1h 35 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Eggplant with burghul
55 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min