
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 2 kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce leaves separated
- 150 g feta cheese crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 408 kcal / 1716 kJ
- Protein
- 23.135 g
- Tuk
- 16.619 g
- Sacharidy
- 37.482 g
- Vláknina
- 9.456 g
Alternativní recepty
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min
Halva semifreddo
7hod. 30min
Roasted eggplant
1hod. 35min
Lentil purée (Moujadarra)
1hod. 20min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6hod. 20min
Zucchini tortillas with falafel
25hod. 30min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Grilled eggplant dip
2hod.
Tarator (tahini dip)
5min
Traditional hommus
25hod. 5min