Zařízení & příslušenství
Spelt bread
Příprava 15min.
Celkový 26hod.
915 g
Suroviny
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 915 g
Sodík
3970.3 mg
Protein
88 g
Kalorie
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
66.6 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
455.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sourdough at home
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sourdough potato bread
5hod.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Žádné hodnocení
Almond Milk (Metric)
1hod. 20min.
Five seed bread
1hod. 50min.
Candied spiced pumpkin
24hod. 30min.
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2hod. 55min.
Artisan potato bread
2hod. 5min.
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3hod. 45min.
Coconut Milk
20min.
Spelt Bread
1hod. 45min.
Crusty Spelt Bread
2hod. 20min.
Fermented beetroot dip
25hod.