Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 915 g
- Kalorie
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 455.9 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 66.6 g
- Sodík
- 3970.3 mg
Alternativní recepty
Rustic bread
2 Std.
Seeded pastry
15 Min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Rye seed loaf
28h 10min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Spelt bread rolls
1h 45 min.
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Polish crêpes
3h 35min