Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 915 g
- Kalorie
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 455.9 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 66.6 g
- Sodík
- 3970.3 mg
Alternativní recepty
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Rye bread rolls
12h
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min.
Spelt bread rolls
1 godz. 45 min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Seeded bread loaf
3sa 20 dk
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min