Zařízení & příslušenství
Spelt bread
Příprava 15min.
Celkový 26hod.
915 g
Suroviny
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 915 g
Sodík
3970.3 mg
Protein
88 g
Kalorie
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
66.6 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
455.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sourdough at home
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach and lemon cake
3h 45min
Five seed bread
1h 50min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Almond quinoa pastry
50min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Fruit and nut loaf
27h 50min
Beetroot ketchup
1h 15min
Piernik (Polish honey cake)
2h 50min
Sauerkraut
168h 35min