
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 915 g
- Kalorie
- 2185.5 kcal / 9144.1 kJ
- Protein
- 88 g
- Tuk
- 14.7 g
- Sacharidy
- 455.9 g
- Vláknina
- 66.6 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 3970.3 mg
Alternativní recepty
Rye bread rolls
12hod.
Basic nut butter
30min
Mother sourdough starter
108hod. 20min
Rye seed loaf
28hod. 10min
Rabbit stew (Gibelotte)
1hod. 35min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3hod.
Rye sourdough baguettes
27hod. 20min
Rye sourdough starter powder
24hod. 10min
Wholemeal spelt pastry
35min
Rye sourdough loaf
18hod. 20min
Sourdough pizza base
3hod. 5min
Everyday sourdough loaf
4hod. 20min