Spelt bread

Spelt bread

4.7 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 26hod.
915 g

Suroviny

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Spelt dough
  • spelt grains (see Tips)
    500 g
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    300 g
  • salt
    10 g
  • butter to grease
  • ice cubes (approx. 10)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 915 g

Sodík 3970.3 mg
Protein 88 g
Kalorie 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
Tuk 14.7 g
Vláknina 66.6 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 455.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...