Kompatibilní verze
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 170 g requeijão
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g ervilhas
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
1
pitada de flor de sal
nebo 1 c. sopa de salicórnia - 6 fatias de pão torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 294 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Piza de longa fermentação
Žádné hodnocení
Terrine de beterraba
8 Std. 20 Min
Dumplings de camarão
4 Std.
Éclaires salgados
1h 30min
Bruschetta de alcachofra
35 min
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1 Std.
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45 min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1 Std. 15 Min
Lassi vegan de manga
5 Min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 Std.