Kompatibilní verze
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 170 g requeijão
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g ervilhas
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
1
pitada de flor de sal
nebo 1 c. sopa de salicórnia - 6 fatias de pão torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 294 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Salada de espargos e lentilhas
1h
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1h
Risoto de soja
35min
Salada de bochechas de bacalhau mediterrânica
25min
Tiramisú vegan
50min
Noodles de curgete com molho de castanha do Brasil
4h 5 min
Pizas de batata-doce e legumes assados
Pas d’évaluation
Puré de couve-flor
1 Std. 10 Min
Enrolados de espargos com ovo
1h 30min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 Std. 10 Min
Canelones de beringela
1h 5min
Arroz de pato árabe
1h 30min