Kompatibilní verze
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 170 g requeijão
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g ervilhas
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
1
pitada de flor de sal
nebo 1 c. sopa de salicórnia - 6 fatias de pão torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 294 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Piza de tomate e mozarela com pesto
1sa 10 dk
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5h 30min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1 Std. 30 Min
Pão de iogurte
14h 50 min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Piza de alho assado com brócolos e mozarela
1sa 25 dk
Pizas de batata-doce e legumes assados
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Bacalhau grelhado com cuscuz e salada de abacate
45min
Piza rápida de figo e presunto
50min
Massa com pesto de espargos
35min
Pão branco
15h