Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
nebo 250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Arrosto di tacchino ripieno
1 godz. 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Roastbeef
55min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1 godz.
Arrosto di vitello arrotolato
2 godz.
Brasato di manzo al vino rosso
12j 30 menit