Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
nebo 250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Roastbeef
55min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Brasato di manzo al vino rosso
12 godz. 30 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min