Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
nebo 250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Vitello tonnato
24h 45 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Coniglio alla mediterranea
50min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min