Pesto alla siciliana

Pesto alla siciliana

4.6 120 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 vasetti

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 50 g di mandorle pelate
  • 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate
  • 1 spicchio di aglio (volitelně) senza anima
  • 150 g di ricotta vaccina scolata dal siero
  • 120 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6.7 g
Kalorie 1025 kJ / 245 kcal
Tuk 23.4 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 2.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...