Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 150 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Pesto alla trapanese
20 min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pesto alla genovese
20 min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto rosso
15min
Pesto di pomodori secchi
10 min