Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 150 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto alla genovese
20min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pesto di pistacchi
10 Min
Pesto rosso
15 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto alla trapanese
20min