Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

3.8 98 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 770 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b. per mantecare

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16 g
Kalorie 2156 kJ / 515 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...