Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

3.8 94 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli cottura 17 minuti
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di brodo vegetale caldo
    770 g
  • di pepe nero macinato
    1 cucchiaino
  • olio extravergine di oliva q.b. per mantecare

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 515 kcal / 2156 kJ
Protein 16 g
Tuk 23 g
Sacharidy 65 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...