Kompatibilní verze
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 770 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2156 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Risotto allo Champagne
25min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al Barolo
30 min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto cacio e pere
40min