Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
TM6 TM5 TM31

Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

3.8 ( 90 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 770 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b. per mantecare

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
515 kcal / 2156 kJ
Protein
16 g
Tuk
23 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty