Kompatibilní verze
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 770 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2156 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1u.
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto cacio e pere
40min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto alla birra
35min