Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso, tipo Carnaroli (cottura 14 min)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 150 g di uva bianca, gli acini a metà e privati dei semi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Risotto alla milanese
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla monzese
35min
Risotto rosmarino e speck
25min