Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso, tipo Carnaroli (cottura 14 min)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 150 g di uva bianca, gli acini a metà e privati dei semi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto con salampatata
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Polenta taragna
1h 15min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto alla birra
35min