Risotto con salsiccia e uva

Risotto con salsiccia e uva

4.4 49 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g salsiccia di maiale spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso tipo Carnaroli (cottura 14 min)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
  • 150 g di uva bianca gli acini a metà e privati dei semi
  • 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.8 g
Kalorie 2255 kJ / 539 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 71 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...