Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale affumicato
- 8 fette di carpaccio di pesce spada
- 10 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1979 kJ / 473 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Palline al prosciutto
1h 30min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min