Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi piccoli
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 150 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà e senza semi
- 50 g di olive verdi o nere denocciolate
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di mortadella a fette sottili
- 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 6 pomodori secchi sott'olio a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata champignon e provola
1 Std. 5 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min